Warmwater of elektrische vloerverwarming?

Warmwater of elektrische vloerverwarming?

Wilt u het wooncomfort in uw woning verhogen? Dan is het installeren van vloerverwarming met een thermostaat een goede optie. Het is mogelijk om één kamer in uw woning te voorzien van vloerverwarming maar het is ook mogelijk om het in uw hele huis te laten plaatsen. Zo wordt de warmte gelijk verdeeld en hebt u in elke ruimte de aangename warmte van vloerverwarming. Bij ons kunt u terecht voor zowel warmwater- als elektrische vloerverwarming.

Installatie, onderhoud en reparatie

De installatie van vloeronderhoud kunt u door ons laten uitvoeren. Doordat onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen kunnen zij de vloerverwarming op professionele wijze aanleggen. Het is verstandig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren, zo voorkomt u dat er reparatie nodig is. Vaak zijn de reparatiekosten hoger dan de onderhoudskosten. De prijs voor het installeren van vloerverwarming en uw thermostaat valt tegenwoordig enorm mee.

Infrezen of krimpnetten

Ligt er in uw huis een betonnen vloer en wilt u graag vloerverwarming? Dit lijkt een lastige opgave. Maar wij kunnen de vloerverwarming netjes infrezen. Met de juiste apparatuur is het infrezen vaak binnen één dag klaar. Zo is het mogelijk om ook met een betonnen vloer te genieten van een warm huis. Het binden op krimpnetten wordt vaak toegepast bij nieuwbouwwoningen en huizen die een grote renovatie ondergaan. Dit komt omdat er opnieuw een afwerkvloer moet worden gelegd, in bestaande woningen is dit vaak niet praktisch door de hoogte van bestaande drempels en deuren. Wilt u weten wat het infrezen of krimpnetten kost? Vraag dan een offerte aan.

Thermostaat

Wanneer u vloerverwarming in uw huis hebt liggen, dan is het praktisch dat dit per ruimte valt te regelen. Want als u een ruimte niet gebruikt, dan wilt u daar niet onnodig stoken. Door het gebruik van een draadloze thermostaat in uw huis, kunt u met de thermostaat eenvoudig het klimaat in iedere ruimte regelen.

Hulp van een vakman inschakelen

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden dan is het verstandig om de hulp van een erkend installateur in te schakelen. Van Vliet is specialist in vloerverwarming in Hoorn en omgeving. Vraag gerust vrijblijvend advies aan.